Saltar al contenido

Implantació d’eina de Business Intelligence (Qlik)

Amb el suport d’ACCIÓ Solchem Nature ha implantat una nova eina de Business Intelligent (Qlik) que proporciona als directius i caps de departament, informació fiable i en temps real de la situació de l’empresa.

Com sabeu, SOLCHEM sempre ha apostat per les noves tecnologies aplicades a l’empresa per tal de enfrontar-nos a reptes tecnològics cada vegada més sofisticats.

L’empresa ha tingut un creixement regular durant els últims anys i la millora de la gestió de la informació és essencial per mantenir-nos en aquesta línia. La possibilitat de tenir una visió en temps real de la situació de l’empresa, accelerar el procés d’elaboració d’informes adaptats a cada necessitat, tant històrics com actuals, visualitzar el comportament de clients i proveïdors, poder fer una anàlisi col·laboratiu que ens proporciona una visió perifèrica de la situació de tots els departaments, re calcular l’analítica i ressaltar relacions de dades de manera intuïtiva i personalitzable, ens atorga un avantatge únic, a més que ens permet mantenir la productivitat i poder conèixer el rendiment i els oportunitats de l’empresa de forma immediata, donant resposta a les necessitats actuals del mercat que fan imprescindible comptar amb informació en temps real per tal de ser competitius.

Tot això no hauria de ser possible sense l’ajut que hem rebut del programa ACCIÓ que gestiona la Generalitat de Catalunya.

Con el apoyo de ACCIÓ Solchem ​​Nature ha implantado una nueva herramienta de Business Intelligent (Qlik) que proporciona a los directivos y jefes de departamento, información fiable y en tiempo real de la situación de la empresa.

Como sabéis, SOLCHEM siempre ha apostado por las nuevas tecnologías aplicadas a la empresa para enfrentarnos a retos tecnológicos cada vez más sofisticados.

La empresa ha tenido un crecimiento regular durante los últimos años y la mejora de la gestión de la información es esencial para mantenernos en esta línea. La posibilidad de tener una visión en tiempo real de la situación de la empresa, acelerar el proceso de elaboración de informes adaptados a cada necesidad, tanto históricos como actuales, visualizar el comportamiento de clientes y proveedores, poder realizar un análisis col. laborativo que nos proporciona una visión periférica de la situación de todos los departamentos, recalcular la analítica y resaltar relaciones de datos de manera intuitiva y personalizable, nos otorga una ventaja única, además que nos permite mantener la productividad y poder conocer el rendimiento y las oportunidades de la empresa de forma inmediata, dando respuesta a las necesidades actuales del mercado que hacen imprescindible contar con información en tiempo real para ser competitivos.

Todo esto no habría sido posible sin la ayuda que hemos recibido del programa ACCIÓ que gestiona la Generalitat de Catalunya.

 

Facebook
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram